Stadium bäst på kundservice

Stadiumstaben tog glatt emot priset som ett bevis på sina goda kundrelationer.

Stadium bäst på kundservice

Nyligen korades vinnarna i ServiceScore 2018. Stadium vann kategorin "Kläder sport & mode" redan 2017 och upprepade nu bedriften i år.

Publicerad

Enligt Stadium har de haft en långsiktig plan för att mäta och vässa själva kundmötet. De har både tillsatt en organisation som arbetar med kundrelationer och skapat verktyg för att mäta och följa upp. Det ligger bakom framgången, menar de.
- Vi insåg tidigt att kundmötet är och kommer att vara en otroligt viktig faktor mot den ökande konkurrensen från befintliga och nya konkurrenter, både fysiska som inom e-handeln. Det i kombination med fantastisk personal och butikschefer som brinner för kundmötet har fört oss till den positionen vi har idag och utmärkelsen i ServiceScore, säger Markus Enebrink, Sales Manager på Stadium Sverige.
I ServiceScore har totalt 22 branscher kartlagts och nomineringarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där över 3 300 personer i åldrarna 18 – 79 år har svarat.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

2 kommentarer

Johannes Wikström: Hi Niall, you can just order them through burton.com :)

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842