Jaybird hyllar naturen

För att fira den internationella miljödagen Earth Day den 22 april lanserar sportvarumärket Jaybird en specialutgåva av trådlösa sporthörlurar.

Sporthörlurstillverkaren Jaybird vill uppmärksamma och hylla bevarandet av öppna ytor och natur genom att lansera en specialutgåva av deras prisbelönta trådlösa hörlurar Jaybird Run. Specialmodellen kallas Earth Day Jaybird Run. I Sverige kommer en del av intäkterna från försäljning gå till ABC Charity, en organisation som arbetar med rättigheter för barn runt om i världen.
Earth day (inte att förväxla med Earth hour) härstammar från 1970-talets amerikanska miljörörelse som just den 22 april 1970 demonstrerade över hela USA för en mer hållbar framtid. Idag är rörelsen global. Den nya specialutgåvan är unikt designad och kommer i en ljusgrön färg tillsammans med ett skogsgrönt laddningsfodral, inspirerad av den fantastiska natur och varierande löparterräng du hittar i de svenska skogarna.
– Earth Day är en viktig global händelse där vi får chansen att fira naturen och dess öppna landskap, vi känner oss lyckligt lottade att få arbeta med flera välgörenhetsorganisationer världen över, säger Jamie Parker, global chef för Jaybird.
Jaybirds lurar riktar sig framförallt till atleter och äventyrare. De är svett- och vattentåliga. Specialutgåvan kommer bara finnas tillgänglig på Jaybirds webb under april månad.