Kaisers öppnar skidbod i Stöten

Kaisers öppnar skidbod i Stöten

Kaisers Skidbodar i Sälen rankas som några av landets bästa skidbutiker. Till hösten öppnar de en ny butik i Stöten.

Publicerad

Kaisers Skidbod finns vid Sälfjällstorget och i Stöten. Men när säsongen drar igång igen i december så är det en helt ny butik i Stöten som väntar.

Den nya butiken ligger i markplanet på det nya hotellet Mountain Lodge of Scandinavia som byggs just nu. Butiken blir på 425 kvadratmeter och rymmer både uthyrning, verkstad och butik. Det unika med butiken är att den sker i nära samarbete med två av landets största skidleverantörer: Amer Sports och Rossignol. Från de två leverantörerna får de tillgång till varumärkena Atomic, Salomon, Dynastar, Lange och Rossignol och kan sedan komplettera med de få produkter som inte finns hos dem.

– Vi är jätteglada att vi får möjligheten att komma närmare området runt Mountain Lodge of Scandinavia, det är bra för gästerna, säger Micke Hansson, ansvarig för Kaisers Skidbod.

Butiksöppning är planerad till december i år, och butiken innebär sex nya arbetstillfällen i Stöten.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport satsar 100 miljoner på att skapa större kundnytta

5 kommentarer

Mera Sport: Fantastisk dribbling!!!! Marcus och Nicolas måste vara goda vänner! Rubriken borde handla om Intersports stora förlust och dåliga resultat, som är/borde vara katastrof för Intersports framtid. Det...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Tema Löpning

  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842