Snart ska vinnarna koras

Snart ska vinnarna koras

Snart är det dags att avslöja vilka som vinner Gear Of The Year och vem som utses till Årets Affärskvinna i sportbranschen. Datum: 17 april.

Publicerad

Prisutdelningen av Sportfack Gear Of  The Year, Årets Leverantör Sport och Årets Affärskvinna kommer att ske ihop med Ispo Academy Scandinavia. Platsen är Scandic Continental i Stockholm, och tidpunkten är 17.15 tisdagen 17 april.

Ispo Academy Scandinavia är ett samarbete mellan Ispo och Svenskt Sportforum. Ämnet för dagen är Den digitala förändringen, och seminariet är tänkt att visa på möjligheter och faror med digitaliseringen. Föreläsarna kommer att ta upp sportspecika exempel och föreläsningen hålls på svenska. Här kan du läs mer om eventet.

Gör den 17 april till en heldag. Börja med föreläsningen, var med på prisutdelningen och avsluta med en branschmiddag. Vill du bara vara med på prisutdelningen och middagen så anmäler du dig till Svenskt Sportforum.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Gear of the year 2018 – 6 värdiga vinnare!

1 kommentar

magnus larsson: Grattis allesammans! The Bootfitter - wow cool grej!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842