Under Armours senaste dämpningsteknologi

Under Armours senaste dämpningsteknologi

Hovr är namnet på Under Armours senaste dämpningsteknologi. Ett nytt skum ihop med en meshstruktur ska ge en löparsula med extra allt.

Publicerad

De flesta löpare vill ha skor med skön dämpning, bra energiåtergivning och naturlig löpkänsla. Problemet är bara att det är svårt att kombinera de tre eftersom dämpningen oftast tar bort löpkänslan, och bra energiåtergivning gör skorna lite stumma.

Under Armour tror sig ha löst detta i deras helt nya sulteknologi Hovr. Grunden i Hovr är ett helt nytt material från kemiföretaget Dow Chemical. UA har jobbat med Dow i några år, och det här är deras första stora gemensamma innovation. Förutom att Hovr har en inbyggd bra dämpning i själva materialet, så har detta förbättrats ytterligare genom att baka in ett mesh i sulan som gör att den återtar sin form snabbare och därmed ökare energiåtergivningen utan att bli stumt.

Hovr finns till en början i två modeller: Hovr Phantom med en liten mudd och formstickad ovandel, och Hovr Sonic med flatstickad ovandel. Alla i monokromt utförande i svart, vitt eller rött.

Hovr Sonic

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842