Under Armours senaste dämpningsteknologi

Under Armours senaste dämpningsteknologi

Hovr är namnet på Under Armours senaste dämpningsteknologi. Ett nytt skum ihop med en meshstruktur ska ge en löparsula med extra allt.

Publicerad

De flesta löpare vill ha skor med skön dämpning, bra energiåtergivning och naturlig löpkänsla. Problemet är bara att det är svårt att kombinera de tre eftersom dämpningen oftast tar bort löpkänslan, och bra energiåtergivning gör skorna lite stumma.

Under Armour tror sig ha löst detta i deras helt nya sulteknologi Hovr. Grunden i Hovr är ett helt nytt material från kemiföretaget Dow Chemical. UA har jobbat med Dow i några år, och det här är deras första stora gemensamma innovation. Förutom att Hovr har en inbyggd bra dämpning i själva materialet, så har detta förbättrats ytterligare genom att baka in ett mesh i sulan som gör att den återtar sin form snabbare och därmed ökare energiåtergivningen utan att bli stumt.

Hovr finns till en början i två modeller: Hovr Phantom med en liten mudd och formstickad ovandel, och Hovr Sonic med flatstickad ovandel. Alla i monokromt utförande i svart, vitt eller rött.

Hovr Sonic

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Digital teknik tar Stadium in i framtiden

13 kommentarer

Lars-åke: Jag jobbar med IT och programmering. Kanske därför som jag är på min vakt mot att lämna ifrån mig allt för mycket personlig data. Använder inte Facebook heller! Men min telefon är förstås spårbar som...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Tema Löpning

  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842