Snoot kör Green Friday

Snoot kör Green Friday

Black Friday drar in som en orkan, och de allra flesta butiker och varumärken har laddat med stora prissänkningar. Dock inte klädmärket Snoot som istället kör Green Friday.

Publicerad

Istället för att ge kunden 20 procent rabatt på allt i Snoots butiker och e-handel, skänker de 20 procent av intäkterna nu på fredag till Världsnaturfondens Östersjöprojekt. Snoot vill visa att de tycker att det är viktigare med ett rent hav än att öka försäljningen, och de tror att många kunder känner likadant.

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842