On satsar på triathlon

On satsar på triathlon

Löparskomärket On Running blir officiell löparsko till Svenska Triathlonförbundet. Samarbetet sträcker sig över OS i Tokyo 2020.

Publicerad

On grundades så sent som 2010 i Schweiz, och skorna har en unik mekanisk dämpning. Företaget har vuxit snabbt och säljs idag i 3 500 butiker i drygt 50 länder. I Sverige säljs On av Sportmanship.

– Vi välkomnar varmt Sportmanship med de suveräna löparskorna från On bland våra partner, säger Ola Silvdahl, generalsekreterare, Svenska Triathlonförbundet. Teamet bakom och löparskon On passar oss perfekt, då de är passionerade kring sina produkter och att få människor i rörelse. Löparskorna håller hög schweizisk kvalitet och är i toppklass. De används redan idag av flera av världens absolut bästa triathleter.

– Vi är mycket glada att få möjligheten att bygga en nära relation med Sveriges triathleter, säger Mattias Hjälmered, ansvarig för varumärket On på Sportmanship. Vi ser att sporten ökar internationellt och att antalet triathlonföreningar i Sverige fortsätter att öka mycket starkt. On har en stark förankring med Triathlon internationellt som vi vill fortsätta att bygga på lokalt i Sverige.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport satsar 100 miljoner på att skapa större kundnytta

5 kommentarer

Mera Sport: Fantastisk dribbling!!!! Marcus och Nicolas måste vara goda vänner! Rubriken borde handla om Intersports stora förlust och dåliga resultat, som är/borde vara katastrof för Intersports framtid. Det...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Tema Löpning

  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842