Nilsson jobbar med TNF

Nilsson jobbar med TNF

Den svenska friåkaren Evelina Nilsson har rekryterats av outdoorjätten The North Face. Hon kommer att ingå i företagets stora, exklusiva skara av globala äventyrare och idrottspersonligheter.

Publicerad

Den 26-årige Nilsson är ingen rookie i den internationella skidvärlden. Hon har bland annat varit med på världstouren i friåkning i två år. Hon har också deltagit i två skidfilmer, Pure och Between, tillsammans med bland annat Janina Kuzma och Matidla Rapaport.

I och med samarbetet med The North Face blir hon nu den första svenska skidåkaren i teamet sedan Johan Jonsson var med i outdoormärkets respekterade skidteam år 2014. Evelina Nilsson kommer att tillhöra ett TNF-team där bland annat Tom Wallisch, Markus Eder, Ingrid Backstrom och Sage Cattabringa-Alosa ingår.

Från företagets sida kommenterar man samarbetet med Evelina Nilsson i en pressrealese.

- Evelina är en skidåkare som vi länge beundrat för hennes exceptionella skidtalang och hennes smittsamma entusiasm för äventyr. Hela teamet ser mycket fram emot att jobba med Evelina de närmaste åren, konstaterar David Yarwood, Athlete Manager för TNF i ett pressmeddelande. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Livet enligt Pi

4 kommentarer

PutteFox: Låt Pi berätta när han var över dressad i mötet med Patagonia i USA. Det talas om det än idag. #lifeisgood

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842