EOS till Sverige nästa år

EOS till Sverige nästa år

European Outdoor Summit (EOS) kommer att arrangeras i Sverige nästa år. Beskedet att Sverige kommer att stå värd för detta storevenemang gavs förra veckan när årets EOS avslutades i Italienska Treviso.

Publicerad

Det kommer att bli Malmö som är den stad där topparna inom de europeiska outdoorföretagen träffas nästa höst. EOS har arrangerats i fem år och lockade till exempel i år nästan 300 toppchefer, leverantörer och återförsäljare att komma och lyssna på föredrag, seminarier och nätverka. Årets evenemang ägde rum i Italien i Treviso bara några mil norr om Venedig. Bakom EOS står European Outdoor Group där bland annat Scandinavian Outdoor Group (SOG) ingår.

Det blir för andra gången som EOS arrangeras i Sverige. Förra gången "toppmötet" ägde rum här hemma var år 2014 i Stockholm. Det kommer att vara SOG som är värd för EOS i Malmö och evenemanget arrangeras i samarbete med ISPO och European Outdoor Group. I år var temat för EOS, "Kunden i centrum", och bland talarna fanns bland annat Susan Viscon, vice vd på amerikanska outdoorjätten REI (Recreational Equipment Inc.), Tommaso Bruso operativ chef på Benetton Group och Christoph Centmayer, hållbarhetschef på Bergans.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Livet enligt Pi

4 kommentarer

PutteFox: Låt Pi berätta när han var över dressad i mötet med Patagonia i USA. Det talas om det än idag. #lifeisgood

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842