Landslaget springer med Craft

Landslaget i längdskidåkning kommer att barmarksträna med löparskor från Craft. Avtalet mellan Craft och landslaget sträcker sig över två år och gäller A-laget, juniorlandslaget och även utvecklingslaget.

Svenska sportvarumärket Craft har redan en längre tid haft ett samarbete med landslaget i skidåkning vad gäller tränings-och tävlingskläder. Men i och med det nya avtalet fördjupas detta  samarbete. Det nya avtalet betyder i praktiken att Craft från och med årskiftet förser åkarna i längdlandslaget med löparskor för all barmarksträning.

Skidåkarna springer under sin försäsongsträning extremt mycket och därför är Craft nöjda med att få förse toppatleterna med företagets löparskor.

– Vi har jobbat stenhårt i flera år med utvecklingen av vår skokollektion och det är fantastiskt roligt att stjärnorna i längdlandslaget nu väljer oss som sin skopartner, konstaterar Daniel Högling, produkt-och marknadschef hos Craft i en kommentar.

För Crafts del innebär avtalet också att längdskidåkarna kommer att hjälpa företaget i utveckling och testning av produkterna.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.