Stadium omorganiserar

Stadium omorganiserar

Sportkedjan Stadium presenterar en omorganisation. Företaget organiseras från och med nu i två tydliga delar som båda kommer att lyda under Stadium Group.

Publicerad

De två delarna är Stadium Outlet och Stadium AB. Karl Eklöf kommer att fortsätta som CEO medan Magnus Wåhlander utses som ansvarig för Stadium AB. För Stadium Outlet innebär omorganisationen inte några förändringar i organisationen och Anders Bejsy fortsätter som VD.  

I Stadium Groups ledningsgrupp kommer förutom Karl Ekelöf, också att ingå de ansvariga för de funktioner som är gemensamma för både Stadium Outlet och Stadium AB såsom ekonomi, HR, IT, logistik, online och expansion. I Stadium AB:s nya ledningsgrupp med Magnus Wåhlander som VD ingår försäljning, inköp och marknad samt de olika landscheferna för Stadium Sverige, Finland och Tyskland.

- Förändringarna innebär att jag frigör mer tid för att arbeta med våra övergripande strategiska frågor samt affärsutveckling. Vi har utmanat branschen i över trettio år och har inga planer på att sluta göra det nu, konstaterar Karl Eklöf, CEO Stadium Group i ett pressmeddelande.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport satsar 100 miljoner på att skapa större kundnytta

5 kommentarer

Mera Sport: Fantastisk dribbling!!!! Marcus och Nicolas måste vara goda vänner! Rubriken borde handla om Intersports stora förlust och dåliga resultat, som är/borde vara katastrof för Intersports framtid. Det...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Tema Löpning

  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842