Outnorth samarbetar med Adventure Academy

En av skandinaviens ledande näthandlare inom sport-och outdoor, Outnorth blir huvudpartner för nästa omgång av Adventure Academy. Denna unika äventyrsutbildning startade i Sverige år 2012.

Antagningen till årets Adventure Academy är som bäst på gång. På grund av att trycket på utbildningsplatserna har varit stort har akademin dessutom valt att förlänga ansökningstiden med en vecka. Tanken bakom Adventure Academy är att ge deltagarna rätta förutsättningar och kunskap inom friluftsliv för att de själva ska våga ta steget och genomföra egna äventyr. Utbildningen är eftertraktad och exklusiv då endast 20 deltagare får plats på kursen.

Outnorth vill som huvudpartner i Adventure Academy vara med och ge deltagarna möjligheter att uppfylla sina egna drömäventyr.

– Ett av målen för oss på Outnorth är att inspirera och hjälpa människor att komma ut mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå. Adventure Academy är därför en ypperlig plattform för oss att fortsätta det arbetet, konstaterar Dennis Svärd, kommunikationschef på Outnorth i ett pressmeddelande.

Nytt inför denna omgång av Adventure Academy är att utbildningen leds av en ny rektor. Det är äventyraren och innovationsforskaren Louise Östberg som har den rollen. Andra företag som är engagerade i Adventure Academy är bland annat Aclima, Clif Bars, Marmot och Melker Kayaks.