Media Days får en fortsättning

Media Days får en fortsättning

Eurobike Media Days som ägde rum i början av sommaren kommer att arrangeras också nästa år. Det fanns spekulationer att eventet inte skulle bli av år 2018 på grund av flytten av själva Eurobike-mässan.

Publicerad

Media Days har varit ett arrangemang som Eurobikeorganisationen har ansvarat för. Meningen med eventet har varit att erbjuda journalister och mediarepresentanter en möjlighet att testa de kommande cykelmodellerna redan innan Eurobike-mässan. Eventet som har arrangerats tre år i rad i de tyrolska alperna har i snitt lockat över 20 av de ledande cykellevarantörerna att presentera sina nya modeller för media.

Det unika med Media Days är att journalisterna erbjuds en möjlighet att testa cyklarna i lugn och ro i krävande och utmanande miljöer. Därför lockade till exempel årets event över 200 journalister och mediarepresentanter från 15 länder till Am Kronplatz i Tyrolen. I och med att Eurobike-mässan nästa år flyttas till början av juli fanns det spekulationer att Media Days inte skulle arrangeras. Men så är alltså inte fallet.

- På grund av att Eurobike flyttas till juli försöker vi arrangera Media Days så tätt inpå mässan som möjligt. Vi letar nu efter en bra ort där evenemanget kan ordnas nästa år, berättar Christina Külling, projektkordinator för Media Days.

Upplägget för Media Days kommer att vara liknande som de tidigare åren med goda möjligheter för branschjournalister att testa modellerna som sedan visas på Eurobike-mässan.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Digital teknik tar Stadium in i framtiden

13 kommentarer

Lars-åke: Jag jobbar med IT och programmering. Kanske därför som jag är på min vakt mot att lämna ifrån mig allt för mycket personlig data. Använder inte Facebook heller! Men min telefon är förstås spårbar som...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Tema Löpning

  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842