Bergans erbjuder event och resor

Bergans erbjuder event och resor

Det norska outdoorföretaget Bergans har förvärvat eventbolaget Fram Expeditions. Med förvärvet vill Bergans nu ge sig in i rese-och eventbranschen.

Publicerad

Det norska eventbolaget Fram Expeditions har specialiserat sig på exklusiva äventyrsresor till arktiska miljöer och till höga berg. Bolaget grundades år 2012 av bergsklättraren Cecilie Skog och äventyraren Björn Sekkesäter. I och med att Bergans nu köper eventbolaget Fram Expeditions startar man ett eget bolag, Bergans Turglede AS. Fram Expeditions kommer att införlivas i det nya bolaget.

Bergans kommer att fortsätta med den verksamhet som Fram Expeditions startat men också att utöka utbudet med enklare turer och naturresor och event. Både Cecilie Skog och Björn Sekkesäter kommer att tillsammans med Bergans egna ambassadörer att aktivt delta som guider och inspiratörer i det nya bolaget. Verksamheten är planerad att dra igång redan till hösten.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842