Reebok samarbetar med Jack

Reebok samarbetar med Jack

Den svenska boxningsvärldsmästaren Badou Jack har skrivit ett samarbetskontrakt med Reebok i Norden. Han kommer bland annat att vara ambassadör för sportvarumärket i alla de fyra nordiska länderna.

Publicerad

Den 33-årige boxaren som är född i Stockholm blev världsmästare i supermellanvikt år 2015 genom segern över Anthony Dirrell. Han har sedan år 2010 varit stationerad i Las Vegas och boxas idag i superstjärnan Floyd Mayweathers stall. Att Badou Jack nu samarbetar med Reebok är därför en fjäder i hatten för Reebok Nordic.

- Vi är otroligt glada över det här samarbetet. Jack kommer att fungera som ambassadör för Reebok här i Norden. Sedan kommer han också att ta aktivt del i vår varumärkeskampanj som vi lanserar till hösten, berättar Filip Lagerbäck, PR Chef på Reebok Nordic, för Sportfack.

I januari i år avsade sig Badou Jack sin WBC-titel i supermellanvikt för att istället gå upp en viktklass till lätt tungvikt. Under några år hade boxaren nämligen varit tvungen att hårdbanta inför matcherna och därför var bytet av viktklass naturligt. Det finns för tillfället långtgående förhandlingar om att Badou Jack kommer att direkt få en titelmatch i den nya viktklassen. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Oakley vill ut i skogen – storsatsar på MTB

7 kommentarer

Yes Sverige: Mm mm, brukar inte kommentera, men nu måste jag, jag förstår inte Ulriks klagomål, det här är en branschtidning som jobbar för att branschen ska må bra i Sverige. Ulrik verkar bara vara bitter....

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842