En sexbitars med mersmak

Vi vet att sneakesrsamlare är beredda att betala många lax för unika utgåvor, men då trodde vi inte att det var bokstavligt menat…


En sexbitars med mersmak
Yuija Hu

Yuija Hu föddes i Kina men flyttade som åttaåring med sin familj till Italien. De hamnade i Milano, staden där mode, konst och design är en puls som genomsyrar allt. Yuija älskade konst och grafik, men istället för att studera konst valde han att jobba i familjens restaurang för att familjen skulle få det bättre ekonomiskt.

Familjen driver sushirestaurangen Sakana Sushi och en dag fick Yuija för sig att leka lite med ris och laxbitar. Han testade att göra ansikten på risbollar och så en dag gjorde han en Nike Air Jordan av ris, lax och sjögräs.

Resultatet blev lyckat, han testade med andra skomodeller och när han la ut bilder på sina sushiskor, eller Shoe Shi som han kallar dem, på Instagram exploderade sneakersvärlden. Är du i Milano kan du beställa en Shoe Shi, men eftersom de tar lite tid att göra – det är ett fint precisionsarbete – måste du göra din beställning någon dag i förväg.

Sportfack beställer en sexbitars med två Vans, två Air Jordans och två Yeezy. Vad vill du ha?.

En sexbitars med mersmak
En sexbitars med mersmak