Stadium delar ut aktivitetsväskor

Stadium delar ut aktivitetsväskor

Sportkedjan Stadium fortsätter med sin tradition att gratis dela ut aktivitetsväskor till förstaklassare i Sverige och Finland. Sportkedjan har gjort detta sedan år 2003 och tiotusentals skolbarn har genom åren fått ta del av väskorna.

Publicerad

Tanken bakom aktivitetsväskorna är att uppmuntra barn att röra sig mer och idrotta på skolrasterna. Nästa höst kommer Stadium därför att åter igen dela ut gratis 3400 Activity Bags till skolor i både Finland och Sverige. På grund av att antalet aktivitetsväskor är begränsat uppmanar företaget nu rektorer att vara ute i god tid och anmäla sitt intresse för att få en av väskorna. Väskorna är som vanligt fyllda med hopprep, bollar och andra sportprylar som barnen kan använda under rasterna. Vissa utvalda skolor får dessutom väskorna levererade av stora sportprofiler på sin ort för att ytterligare inspirera barnen att röra på sig.

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport har stoppat blödningen

1 kommentar

Fredrik: Intersport har mer problem än att de blöder De har tappat själen också De som blöder mest är Stockholm som gör att övriga sverige måste rädda stockholm

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842