Asics visar specialkollektion

Asics visar specialkollektion

Huvudsponsorn för Stockholm Marathon, Asics, har tagit fram både en specialkollektion och en officiell sko för årets tävling. Samtliga produkter kommer att säljas på företagets hemsida och i Asics monter före och i samband med loppet.

Publicerad

Den japanska skojätten Asics blev år 2010 huvudsponsor för det anrika maratonloppet i Stockholm. Loppet har därför sedan dess hetat Asics Stockholm Marathon. Skoföretaget är sedan tidigare också sponsor av maratonloppen i New York, Tokyo och Paris. Årets maraton i Stockholm är dessutom det sista loppet där deltagarna springer den klassiska tvåvarvs-rundan då bansträckningen ska ändras till nästa år.

Asics har för i år tagit fram en specialupplaga av sin populära sko DynaFlyte. Skon har loppets logga på plösen, loppets längd i siffror på tån och och bansträckningen tryckt på innersulan. Asics har också tagit fram en klädkollektion med bland annat kort-och långärmade tröjor i funktionsmaterial. Plaggen har olika välkända Stockholmsmotiv tryckt på kläderna. I kollektionen finns också en munktröja med en karta över bansträckningen tryckt på ryggen.

Samtliga produkter kommer att finnas till försäljning på Asics hemsida och i företagets monter i samband med tävlingen. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842