Avsluta vintersäsongen i helgen

Fjällen har mycket snö som helst men ändå närmar det sig säsongsavslutning. Så har du inte fått nog av snön så dra till fjällen i helgen.

I Tandådalen har Nitro och Skistar gått samman i Nitro Good Times Weekend. Parken byggs om med både små och stora features och där blir det både öppna sessions och tävling. Nitro har även med sig nästa års brädor för test och bjuder på grillad korv mellan åken.

– Tanken med helgen är att skapa den gemenskap endast snowboardåkare i grupp kan skapa tillsammans, säger Patrik Lundin på Nitro och Frontflip. Försöka samla så många likasinnade det bara går i alla åldrar och ha roligt tillsammans.

Till eventet kommer ett helt gäng av Nitros stora stjärnor eftersom teamet stannar kvar i Tandådalen och kör ett photo shoot veckan efter. Bland åkarna som kommer finns bland andra Marcus Kleveland, Eero Ettala, Knut Eliassen, Torgeir Bergrem och Austin Smith.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Frontflip AB

    Distributör för Skid/snowboard outerwear, snowboardprodukter, sportkonfektion, cykelhjälmar, streetwear, longboards, skydd och tillbehör. Nitro snowboards, Bataleon snowboards, Flow bindningar, Nidecker snowboards, L1 outerwear, Madrid Longboards, Bern Hjälmar