Mizuno skopartner i Stockholm Tunnel Run

Mizuno skopartner i Stockholm Tunnel Run

Mizuno har gått in som officiell skopartner till Stockholm Tunnel Run. Loppet kommer att gå i den nya pendeltågstunneln under Stockholm, eller rättare sagt i en servicetunnel bredvid järnvägsspåret, lördagen 25 mars.

Publicerad

Mizuno kommer att visa upp sina produkter för tävlande när de hämtar ut sin nummerlapp vid nya pendelstationen vid Odenplan i Stockholm. Då finns även 2XU på plats som är officiell klädleverantör till loppet.

– Mizuno har sedan 1906 byggt upp ett mycket starkt varumärke med spetskompetens och strävar alltid efter att tillverka produkter som ökar prestationsförmågan, ökar idrottsglädjen och har en fantastisk komfort och unik funktion. På Tunnelrun 2017 deltar Mizuno som stolt partner på skor, säger Linus Karlsson, ansvarig för Mizunos verksamhet i Sverige. Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa såväl vana Mizunolöpare som nya i samband med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017! 

Lidingöloppet arrangerar Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 som genomförs den 25 mars 2017. Loppet är ca 7,6 km långt, varav 6 kilometer är belägen under mark i den nya tunneln vid Citybanan. Loppet har plats för ca 40.000 löpare, starten går vid Karolinska Institutet och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm. Medarrangör är Midnattsloppet. 

 

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Mizuno Sverige
  • Telefon: +47 480-554 00
  • Verksamhetsinfo: Mizuno riktar sig till den passionerade, medvetna, och seriösa utövaren. Mizuno producerar produkter som ökar prestationsförmågan, ökar idrottsglädjen och har en fantastisk komfort och funktion.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206