Smith satsar allt på chromapop

Mottagandet av Smiths nya Chromapoplinser har varit så bra att företaget väljer att satsa ännu mer på teknologin framöver. Och de får in Chromapoplinser i en lägre prisklass.

Till nästa säsong kommer hela elva olika linser med Chromapop och prisläget startar redan på 999 kronor vilket är lågt för den typen av linsteknologi.

Vad Chromapop gör är att linserna blockerar visa delar av färgspektrat där ögat har svårt att avgöra vilken färg det är. Reultatet är ökad kontrast och färger som poppar för en tydligare bild.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Scantrade Scandinavia AB

    Scantrade Scandinavia AB vill erbjuda ett brett sortiment av innovativa varumärken och produkter i utvalda kategorier, från elit till motionär. För att göra detta arbetar vi idag med fem olika fokuskategorier; Alpine, Bike, Outdoor, Team och Sport & Lifestyle. Inom varje kategori finns välkända varumärken: Alpine: Nordica, Sidas, Smith, Therm-ic Bike: Fibra, Northwave, Rollerblade Sidas, Selle Italia, Smith Outdoor: Lowa, Sidas, Sigg, Therm-ic Team: Fibra, Proline, Sidas, Umbro Sport & Lifestyle: Rollerblade, Sidas, Sigg, Smith, Umbro