Active Brands distribuerar Bula

Active Brands distribuerar Bula

Det norska företaget Active Brands tar över distributionen av varumärket Bula i Sverige. Företaget köpte varumärket för en tid sedan och vill nu själv ta ansvaret över försäljningen.

Publicerad

Bula är ett av de stora globala mössmärkena och har också en stark ställning på den svenska marknaden där de funnits i över 30 år. Det var den svenska alpinstjärnan Lars Börje "Bulan" Eriksson som lade grunden för varumärkets framgångar här hemma. De senaste åren har JoSport skött distributionen av Bula i Sverige.

I och med att Active Brands nu äger varumärket vill de också kunna styra strategierna och sköta försäljningen av Bula-produkterna på den svenska marknaden. Active Brands tar över införsäljningen av kollektionen höst/vinter 17/18. Det norska företaget har bland annat varumärken som Björn Dählie, Kari Traa, Åsnes, Sweet Protection och Johaug i sin varuportfölj.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Det här är Sveriges bästa nätbutiker

2 kommentarer

sportfack: Det stämmer att näthandeln ofta rear, Rille, men det gör även fysisk handel. Vi tror att mycket av rea-beteendet inom onlineshopping även är ett sätt för handlarna att knyta till sig gdpr-säkrade...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842