Sluthalkat med Vibrams nya sula

Sluthalkat med Vibrams nya sula

I två år har sultillverkaren Vibram forskat på gummisulor som ska ge samma grepp på is som dubbade skor och nu är skor med deras nya sula Arctic Grip på väg ut i butikerna.

Publicerad

Arctic Grip prisades med Ispo Award Gold som bästa outdoorsko på senaste Ispo. Ett bevis så gott som något att Vibram lyckats ta fram en gummisula som ger bra grepp på is utan att använda ståldubb.

Första året har Wolverine Worldwide med varumärkena Merrell, Saucony, Sperry och Chaco ensamrätt att använda Arctic Grip och Merrell kommer med fyra olika modeller i serien Ice+ som alla har den nya sulan.

 

Aurora är en av fyra modeller från Merrell som har Vibrams nya Arctic Gripsula.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842