Sportamore lönsamt

Sportamore lönsamt

Sportamore har efter år av fokus på tillväxt också blivit lönsamt. För årets trejde kvartal redovisar de en vinst på 3,3 miljoner kronor vilket ska jämföras med en förlust på 10,8 miljoner kronor samma period förra året.

Publicerad

Försäljningen för kvartalet blev 158 miljoner kronor vilket var en ökning på 19 procent.

Totalt i år har Sportamore sålt för 457 miljoner kronor vilket är en tillväxt på 24 procent. Resultatet för de tre första kvartalen ligger på 4,3 miljoner vilket är en klar förbättring mot 2015 då de tre första månaderna gav en förlust på 38,4 miljoner kronor.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

2 kommentarer

Johannes Wikström: Hi Niall, you can just order them through burton.com :)

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842