Jon Lööf blir ny vd för Casall

Casall vill expandera till nya marknader och har därför rekryterat Jon Lööf som ny vd. Jon kommer närmast från Apple och har också ett förflutet hos Nike.

Casall har en position som ett premiummärke inom träning och det är en position som de vill ta till nya marknader. För att lyckas med det har de anställt Jon Lööf som ny vd.

Jon har en bred bakgrund från internationell försäljning och marknadsföring. Han har tidigare haft olika ledarskapsbefattningar hos Nike på det europeiska huvudkontoret i Nederländerna. Han kommer senast från en roll som försäljningsdirektör för Apple i Sverige och tillträder sin nya tjänst i januari 2017.

– Vi är otroligt glada att få ombord Jon som ska leda verksamheten inom vårt segment mot slutkonsument, säger Carl-Axel Surtevall, ägare och grundare av Casall. Med en gedigen bakgrund inom vår produktkategori och med en lång erfarenhet av ledarskap och strategiarbete tror vi att Jon kommer att lyfta företaget till nya nivåer och stärka vår position ytterligare. 

– Jag är otroligt glad och stolt över att få en möjlighet att jobba med ett så fint svenskt varumärke som Casall och ser fram emot att leda företaget in i framtiden, säger Jon Lööf i en kommentar.