Martin Johnsrud Sundby väljer Lill-Sport

Handsktillverkaren Lillsport har inlett ett samarbete med en av världens idag bästa skidåkare, Martin Jonsrud Sundby. Avtalet är långsiktigt och ämnar täcka resten av Martins karriär som elitskidåkare.

Lill-Sport har skrivit ett flerårsavtal med en av världens just nu bäste skidåkare – norrmannen Martin Johnsrud Sundby. Avtalet är tänkt att sträcka sig över resten av Martins karriär.

Martin vann världscupen 2014 och senaste upplagan av Tour de Ski. Han har desutom ett silver och ett brons från OS och tre VM-medaljer varav ett guld på sin meritlista.

– Lillsport handskar skapade helt nya förutsättningar för mig att njuta av skidåkningen redan som liten grabb och nu ser jag fram emot att använda handskarna som professionell åkare, säger Martin.

– Vi har stor behållning av att värva Martin som budbärare av Lillsport. Förutom att vara en otrolig idrottsman så delar vi grundläggande värderingar Långsiktighet, uthållighet och trovärdighet. Han är en skidåkare som krigar och går sin egen väg för att han älskar sporten och vågar vara innovativ, säger Lasse Granqvist ägare av Lillsport.

– I takt med att stakningen ökar, så ökar även kraven på att handskarna är slitstarka och sitter på plats genom hela loppet. Jag tycker Lillsport har lyckats med sin design och passform utan onödiga sömmar i slitområden, något som mina händer nu tackar mig för, säger Martin.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Granqvist Sportartiklar AB

    Utveckling, tillverkning och försäljning av handskar till sport och offentliga myndigheter. Leverans året om från eget lager.