Callaway köper Toulon Putters

Callaway köper Toulon Putters

När alla undrar vem som ska köpa Taylormade går Callaway och köper det nystartade puttermärket Toulon Design. Och stärker därmed sin position inom premiumputters.

Publicerad

Callaway har köpt det relativt nystartade puttermärket Toulon Design som tillverkar putters i premiumsegmentet. Toulon Design grundades av Sean Toulon som tidigare jobbade länge för Taylormade och som nu blir del av Callaways ledningsgrupp och vd för Odyssey.

Toulon kommer att finnas kvar som varumärke men många säger att Callaway mer var ute efter personen Sean Toulon än hans putters. Med både Toulon och Odyssey blir Callaway väldigt starka i puttersegmentet.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842