Nu kan du prata med Garmins nya kamera

Nu kan du prata med Garmins nya kamera

Garmin har släppt en ny actionkamera och nya Virb Ultra 30 har en del intressanta funktioner som röststyrning, pekskärm och en klassledande mikrofon.

Publicerad

Prestandamässigt ligger Garmins nya i samma nivå som GoPros värstingmodell med 4K-filmning och HD filmning med 120 bilder i sekunden för fin slow motion. Stora fördelarna som nämns i de första testerna är det överlägset bästa ljudet, även med det vattentäta skalet på, och möjligheten att starta och stoppa inspelning med röstkommandot "OK Garmin, start recording".

Genom att koppla ihop kameran med en smart mobil går det att köra livesändning eller dela bilder enkelt till sociala medier. Plus att du kan styra kameran med mobilen om du har monterat kameran på ett ställe som du inte når. Det går också att lägga till grafik med hastighet och andra data direkt på filmen.

Virb Ultra 30 utses till den bästa actionkameran hittills av tidningen Wired så det verkar som att GoPro har fått konkurrens på riktigt. Å andra sidan har GoPro inte presenterat sin nya kamera än, något som väntas ske inom kort.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Garmin Sweden AB
  • Telefon: 031-794 00 00
  • Verksamhetsinfo: Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Gear of the year 2018 – 6 värdiga vinnare!

1 kommentar

magnus larsson: Grattis allesammans! The Bootfitter - wow cool grej!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842