Bagheera klär orienteringslandslagen

Bagheera klär orienteringslandslagen

Svenska Orienteringsförbundet har valt Bagheera till sin nya klädsponsor. Den nya kollektionen är designad av  landslagslöparen Anton Östlin och kommer att göra premiär när VM avgörs i Strömstad och Tanum i slutet av augusti.

Publicerad

Valet av Bagheera var en mix av hög funktion på kläderna och Bagheeras målsättning att göra miljövänliga kläder med OEKO-TEX certifiering och användning av återvunna material. Nästa steg blir att ta fram kollektioner även för landslagen i skidorientering och mountainbikeorientering.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842