Sportringen växer

Sportringen växer

Sportkedjan Sportringen fortsätter att stärka sin ställning inom innebandyn. Den senaste satsningen är specialistbutiken InnebandyEsset i Malmö, som nu ansluter sig till kedjan.

Publicerad

Sportringen fortsätter sin expansion bland specialistbutikerna. Det senaste nyförvärvet, InnebandyEsset i Malmö stärker kedjans kompetens inom innebandyn, speciellt i södra Sverige. Sedan tidigare är innebandybutiker både i Karlstad, Örebro och Karlskoga medlemmar i Sportringen. Innebandymarknaden i Sverige är stor och kunderna ställer därför stora krav på sportbutikernas kunnande inom sporten. Därför är den nya medlemsbutiken i Malmö ett välkommet tillskott i kedjans innebandykompetens.

Sportringens expansion begränsar sig inte enbart till nya specialistbutiker i Sverige. Bara för en tid sedan meddelade kedjan att den danska hockeybutiken Skatertown, blir medlem i svenska Sportringen. Den etableringen var den första för Sportringen som låg utanför landets gränser.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842