Sportringen går in i Danmark

Sportringen går in i Danmark

Sportringen fortsätter att överraska. Senaste nyheten är att de etablerar sig i Danmark genom att Danmarksstörsta hockeybutik, Skatertown, blir medlem i Sportringen.

Publicerad

Sportrigens senaste grepp är att att de går utanför Sveriges gräns och tar upp den danska butiken Skatertown i kedjan. Skatertown är Danmarks största ishockeybutik och den blir nu en del av Sportringen Hockey som är Sportringens grupp av hockeyåterförsäljare och ett av kedjans koncept för specialistbutiker.

Butiken är belägen i Köpenhamn, men har kunder och föreningsavtal över hela Danmark. Närheten till Sverige via bron till Malmö gör att butikens marknad även sträcker sig in över Skåne, Halland och Småland.

– Sportringen består till 100 procent av lokalt ägda butiker som har möjlighet att anpassa verksamheten till sin egna marknad. Bredden, styrkan och flexibiliteten inom kedjan ger stora möjligheter för lokala  entreprenörer som Skatertown säger Lars Palmgren, VD för Sportringen som samtidigt ser fler tillskott 

inom snar framtid.

Lars Kokkfelt ägare av Skatertown ser många fördelar i medlemskapet:

– Jag är övertygad om att det är rätt val för mig att gå med i Sportringen, säger Lars Kokkfelt, ägare av Skatertown. Om vi specialistbutiker samarbetar står vi starkare i framtiden.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206