Vi bjuder på Sportfacks aprilnummer

Den här våren gör ingen glad så för att få upp mungiporna lite på sportbranschen så bjuder vi på Sportfacks aprilnummer inklusive Golf Business i digital form. Helt enkelt för att vi tycker att det är så bra.

Sportfack finns alltid tillgänglig i digital form för våra prenumeranter men för dig som tror att Sportfack bara är nyheterna på nätet så vill vi visa att tidningen innehåller otroligt mycket mer. I aprilnumret hittar du till exempel alla statistik om handelsåret 2015 – allt från kedjornas omsättning till alla siffror om Sveriges 100 största leverantörer. Vi har dessutom träffat de senaste årens tillväxtraket Kari Traa för att höra hur de har gjort för att växa med 580 procent på tre år.

Vidare hälsar vi på hos Sveriges största basketbutik och i en helt ny butik som bara säljer elcyklar. Och i Golf Business kan du läsa om Acushnet, Under Armours golfsatsning, sommarens snackisar inom golfprylar och årets golfmode.

Plus en hel del annat…

Klicka bara på framsidan av den tidning du vill läsa för att få upp den på skärmen. Och inser du att ”Herregud vad mycket jag missar genom att inte läsa tidningen Sportfack” så är det lätt att prenumerera på Sportfack här.

Vi bjuder på Sportfacks aprilnummer
Sportfack April 2016
Vi bjuder på Sportfacks aprilnummer
Golf Business April 2016