Bergans Helium prisad

Bergans Helium prisad

Bergans ryggsäck Helium har tilldelats det norska designpriset "Merket for god design". Juryn gillade den låga vikten i kombination med riktigt bra bärkomfort - en kombination som annars är svår att få till.

Publicerad

Heliumserien har funnits sedan 2002 och är nu inne på den fjärde generationen. Uppdraget för produktutvecklarna vara tt ta fram en ryggsäck på 55 liter som vägde under ett kilo men som ändå var skön att bära och krafig nog för tuff användning. Juryn ansåg att de hade lyckats med uppgiften med råge.

Bergans har vunnit samma pris två gånger tidigare. För tre år sedan vann deras förpackning för deras ullunderställ och före det så var det deras Wiglo tält som prisade. Bergans Helium vann dessutom kategorin Hardwear i årets upplaga av Scandinavian Outdoor Award.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842