Sportamore är Sveriges bästa e-handlare

Sportamore har fått många utmärkelser de senaste åren. Färskast på diplomväggen är utmärkelsen Årets Bästa E-handelssajt som delades ut av Internet World.

Varje år utser tidningen Internet World Sveriges bästa sajter i olika kategorier. I kategorin Årets Bästa E-handelssajt heter vinnaren Sportamore och juryns motivering lyder så här:

”Sportamore är sportsajten som höjt tempot rejält det senaste året. Smart innehåll, ny responsiv design och en satsning på egna klädmärken är några av de saker som gör Sportamore till Sveriges bästa e-handelssajt 2016. Eller, skrev vi e-handelssajt? För Sportamore är inte längre bara en e-handelssajt – de betraktar sig som Sveriges största nischsajt för sportintresserade. Den insikten ligger bakom en spännande innehållssatsning som driver både trafik och försäljning – content marketing när den är som bäst. Sportamore är en föregångare i sitt innehållsarbete och vi tror fler kommer följa i deras joggingspår.” Även sportsajterna Junkyard, Caliroots och Ridestore fanns med på topplistan.