Fem nya Intersportbutiker i vår

Intersport har fått upp farten. Under våren öppnar de fem nya butiker som alla får det nya butikskoncept som kedjan lanserade i höstas


Fem nya Intersportbutiker i vår
Ulf Kinneson

Först ut är Örebro den 25 februari där de två tidigare butikerna i södra Marieberg och i Mariebergs galleria samlas i en större lokal belägen i Mariebergs handelsområde. Butiken är drygt 1 800 kvadratmeter och kommer att bland annat inkludera en stor teamavdelning och cykel.

Ett par veckor senare, den 17 mars, står ytterligare fyra butiker på tur; Vällingby City, Bromma Blocks, Östersund Lillänge och Umeå Avion Shopping.

I Vällingby uppgraderar Intersport till en större lokal på 1 600 kvadratmeter i  Gallerian Kfem. Den större ytan innebär bland annat tillägg av cykel i sortimentet. Även i Bromma Blocks sker en omlokalisering till en lokal om drygt 900 kvadratmeter i Bromma Blocks Gallerian. Där kommer fokus att vara running och fitness.

Den nya butiken i Östersund blir 1 400 kvadratmeter och kommer att ligga i det externa handelsområdet Lillänge. Butiken kommer att ha ett tydligt fokus på vintersport och även inkludera en stor teamavdelning och cykel. Till sist öppnar Intersport ytterligare en butik i Umeå. Butiken ligger i Ikanos nya galleria strax söder om Umeå och blir drygt 1 300 kvadratmeter.

– För att stärka vårt butiksbestånd på vår resa att bli bäst på sport undersöker vi ständigt möjligheter för om- och nylokaliseringar för att anpassa oss till kundströmningar på lokala marknader, säger Ulf Kinneson, VD på Intersport i ett pressmeddelande.

 

Fem nya Intersportbutiker i vår
De nya butikerna inreds efter det nya butikskonceptet där större varumärken får sin egen avdelning i butiken.