Fem nya Intersportbutiker i vår

Fem nya Intersportbutiker i vår

Intersport har fått upp farten. Under våren öppnar de fem nya butiker som alla får det nya butikskoncept som kedjan lanserade i höstas

Publicerad

Ulf Kinneson

Först ut är Örebro den 25 februari där de två tidigare butikerna i södra Marieberg och i Mariebergs galleria samlas i en större lokal belägen i Mariebergs handelsområde. Butiken är drygt 1 800 kvadratmeter och kommer att bland annat inkludera en stor teamavdelning och cykel.

Ett par veckor senare, den 17 mars, står ytterligare fyra butiker på tur; Vällingby City, Bromma Blocks, Östersund Lillänge och Umeå Avion Shopping.

I Vällingby uppgraderar Intersport till en större lokal på 1 600 kvadratmeter i  Gallerian Kfem. Den större ytan innebär bland annat tillägg av cykel i sortimentet. Även i Bromma Blocks sker en omlokalisering till en lokal om drygt 900 kvadratmeter i Bromma Blocks Gallerian. Där kommer fokus att vara running och fitness.

Den nya butiken i Östersund blir 1 400 kvadratmeter och kommer att ligga i det externa handelsområdet Lillänge. Butiken kommer att ha ett tydligt fokus på vintersport och även inkludera en stor teamavdelning och cykel. Till sist öppnar Intersport ytterligare en butik i Umeå. Butiken ligger i Ikanos nya galleria strax söder om Umeå och blir drygt 1 300 kvadratmeter.

– För att stärka vårt butiksbestånd på vår resa att bli bäst på sport undersöker vi ständigt möjligheter för om- och nylokaliseringar för att anpassa oss till kundströmningar på lokala marknader, säger Ulf Kinneson, VD på Intersport i ett pressmeddelande.

 

De nya butikerna inreds efter det nya butikskonceptet där större varumärken får sin egen avdelning i butiken.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842