Prisutdelningsfest i Solna

Sportbranschens tre stora priser – Årets Leverantör, Årets Affärskvinna och Sportfack Gear Of The Year – kommer att delas ut 24 februari. Var med och hylla de som hyllas bör.

Nu är det klart att Sportfack och Svenskt Sportforum kör en gemensam prisutdelning för utmärkelserna Årets Leverantör, Årets Affärskvinna och Sportfack Gear Of The Year.

– Vanligtvis delas dessa priser ut på Swesport men eftersom mässan ställdes in i år kör vi en tillställning hos Sportfacks förlag Egmont Publishing, säger Martin Willners på Sportfack. Det vore kul om många från branschen kommer för att hylla alla vinnarna men också för att mingla och umgås utan att prata rabatter och leveranstider. Sportbranschen behöver fler informella möten tycker jag.

Platsen är Egmont Publishings lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna och vi startar klockan 16.00 och håller på i ett par timmar. Vi bjuder på lite plockmat, bubbel och tidningar från Egmonts stora utbud. Du anmäler dig genom att maila till Claes Forsberg på Svenskt Sportforum. Antalet platser är begränsat till 100 så anmäl dig snarast.