En framtida klassiker

Hestra tror att deras nya handske Army Leather Patrol kommer att bli en klassiker. Med slitstarkt Army Goat Leather och en ovansida i ett helt nytt material ska den hålla länge. Både för kunden och som handskmodell.

Patrol tillhör serien Alpine Pro som rymmer handskar för de som mer eller mindre bor på berget. Handskar som tål stryk och är riktigt varma.

Det unika med Patrol är materialet på ovansidan av handen. Det heter Dobby Melange och är oerhört slitstarkt samtidigt som det andas bra och ger en modern look på handsken. Handsken har desutom ett löstagbart foder som gör det enklare att torka handsken och dessutom går det att byta ut mot foder i andra material. Tajt mudd gör att ingen snö kommer in.

Relaterat företag i Sportregistret

  • HESTRA

    HESTRA är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar. HESTRA utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.