Ny squashsatsning från Salming

Ny squashsatsning från Salming

Salming Sports fortsätter sin globala satsning på squash. Den senaste satsningen är ett samarbete med den ledande squash-sajten SquashSkills.

Publicerad

Bara inom loppet av några år har Salming Sports lyckats etablera sig som en av de ledande aktörerna inom squash-sporten. Det gäller framförallt företagets produkter för spelarna som har fått ett positivt mottagande, både vad gäller skor och racketar. Men företaget har också medvetet satsat på att synas inom squashvärlden på andra sätt. Till exempel inledde Salming Sports innan jul ett två-årigt samarbete med det portugisiska squashlandslaget. Ett samarbete som kommer att gynna företagets export och öka företagets synlighet.

Det senaste samarbetet inleddes vid årsskiftet med den ledande globala squashsajten SquashSkills.com. Sajten som lanserades sommaren 2012 har på kort tid blivit populär bland motionsspelare och samtidigt lockat till sig världsledande proffspelare som Adrian Grant, Alison Waters och Thierry Lincou. På sajten kan spelarna få träningstips, få information om nya produkter, lägga upp träningsdagböcker och komma i kontakt med spelare världen över.

Samarbetet mellan Salming Sports och SquashSkills innebär bland annat att alla nya medlemmar på sajten får en Salming 365-tröja som introduktionspresent. Dessutom kommer Salming-produkter att utgöra priser vid olika tävlingar som arrangeras på sajten.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842