Svenska Handbollförbundet väljer Kempa

Svenska Handbollförbundet har valt Kempa till ny leverantör av kläder och bollar till de svenska handbollslandslagen. Avtalet är på 3,5 år och gäller med start från årsskiftet.


Svenska Handbollförbundet väljer Kempa
Handbollslandslagens nya matchtröja.

Matchtröjan är specialdesignad och har fått namnet Peak. Designen kommer att finnas även på klubbkollektion senare i vår och replicamodellen av landslagströjan kommer att finnas till försäljning i samband med matcher och hos utvalda sportbutiker. Herrarna är först ut med de nya tröjorna under EM i Polen och senare är det damernas tur när de spelar EM på hemmaplan i december.

– Vi känner en stor glädje och stolthet över att få chansen att samarbeta med det Svenska Handbollförbundet och landslagen, säger Rikard Sjöholm VD uhlsport Scandinavia AB. Tillsammans vill vi aktivt arbeta för att fortsätta utveckla och stötta handbollen i Sverige på alla nivåer.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • uhlsport Scandinavia AB

    Uhlsport Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Uhlsport GmbH. 1948 grundades familjeföretaget Uhlsport som en fotbollsspecialist. 2002 startades varumärket Kempa som har ett fullsortiment för handboll. Uhlsport har också agenturerna för Spalding Basketball samt BLK inom rugby.