Svenska Handbollförbundet väljer Kempa

Svenska Handbollförbundet väljer Kempa

Svenska Handbollförbundet har valt Kempa till ny leverantör av kläder och bollar till de svenska handbollslandslagen. Avtalet är på 3,5 år och gäller med start från årsskiftet.

Publicerad

Handbollslandslagens nya matchtröja.

Matchtröjan är specialdesignad och har fått namnet Peak. Designen kommer att finnas även på klubbkollektion senare i vår och replicamodellen av landslagströjan kommer att finnas till försäljning i samband med matcher och hos utvalda sportbutiker. Herrarna är först ut med de nya tröjorna under EM i Polen och senare är det damernas tur när de spelar EM på hemmaplan i december.

– Vi känner en stor glädje och stolthet över att få chansen att samarbeta med det Svenska Handbollförbundet och landslagen, säger Rikard Sjöholm VD uhlsport Scandinavia AB. Tillsammans vill vi aktivt arbeta för att fortsätta utveckla och stötta handbollen i Sverige på alla nivåer.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Uhlsport Scandinavia AB
  • Telefon: 016-12 88 60
  • Verksamhetsinfo: Uhlsport Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Uhlsport GmbH. 1948 grundades familjeföretaget Uhlsport som en fotbollsspecialist. 2002 startades varumärket Kempa som har ett fullsortiment för handboll. Uhlsport har också agenturerna för Spalding Basketball samt BLK inom rugby.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842