Icebug öppnade konceptbutik

Icebug öppnade konceptbutik

Den svenska skotillverkaren Icebug öppnade idag en egen konceptbutik i Göteborg. I den får företaget möjlighet att visa upp hela sitt sortiment.

Publicerad

Svenska Icebug har gjort en fantastisk resa. Sedan starten i början av 2000-talet har produktionen ökat kraftigt varje år och tillväxten har legat på ett snitt på cirka 30 procent. Dessutom i en bransch där konkurrensen en stenhård. Företaget lyckades redan från början hitta en lucka i marknaden med sin speciella greppteknologi som fungerade för löpning i svårare förhållanden. Sedan dess har teknologin utvecklats ytterligare och sortimentet breddats efter hand.

Förra året omsatte Icebug cirka 120 miljoner kronor och målet är att fortsätta växa. Att Icebug nu öppnar en egen butik i Göteborg är därför ett naturligt steg i företagets strategi. Målsättningen är att år 2020 sälja en miljon par skor. Idag kan skorna köpas i ett 20-tal länder.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842