Första kjolen i Gore Windstopper

Årebaserade Skhoop kallar sig för ”The Original Skirt Company” och nu blir de dessutom först ut med att tillverka en kjol i materialet Gore Windstopper. 

Genom användandet av Windstopper kan de lyfta funktionen ännu mer och hålla fler rumpor varma när det blåser och är kallt. Kjolen, och tillhörande jackor i samma material, kommer redan till hösten och är bara början på ett större samarbete med Gore.

– Det känns givetvis fantastiskt att få möjlighet att förhöja funktion och komfort för våra kjolar ytterligare, säger Sissi Kewenter, grundare och designer på Skhoop. Skhoop var först på marknaden med täckkjolen och vi får nu efter att ha passerat Gores rigorösa kvalitetskontroller möjlighet att utveckla kjolarna ytterligare i outdooranda. Plaggen kommer nu ännu bättre stå emot vind, snö, kyla och kunna andas maximalt under krävande aktiviteter. Detta samarbete kommer fortsätta in i vinterns kollektion med en rad produkter. Det här är en del i Skhoops utveckling som det självklara valet för aktiva outdoortjejer.