Didriksons på Bråvalla

Didriksons på Bråvalla

Didriksons har inlett ett samarbete med musikfestivalen Bråvalla i Norrköping. Festivalen är Sveriges största och drog förra året 56 000 besökare som alla behövde regnkläder…

Publicerad

Didriksons vill dels visa upp sin nya Gallonkollektion för en helt rätt målgrupp och på rätt plats och dels få en chans att höra vad en ung och modemedveten målgrupp tycker om Didriksons. Festivalen hålls 25–27 juli med artister som Robbie Williams, Kent, KSMB och Lars Winnerbäck.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Didriksons Regnkläder
  • Telefon: 033-10 19 13
  • Verksamhetsinfo: På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

6 kommentarer

Fredrik: Och anställda med mångårig trogen tjänst och mycket kunskap passade man på att göra sig av med på samma gång.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842