Iomic Grips gör comeback hos Ligma

Intresset för att greppa om sina golfklubbor ökar och det är en av anledningarna till att Ligma tar upp Iomic Grips igen. Den andra är att golfshopparna frågat efter just Iomic.

Att greppa om sina golfklubbor är ett enkelt sätt att få nytt liv i gamla klubbor. Ett nytt grepp, vilket som helst, har mer friktion än ett gammalt, slitet och om spelaren dessutom väljer att grepp som passar hens spelstil och storlek på händer blir det ännu bättre.

Iomics grepp är tillverkade i ett väldigt greppigt material – Elastomer – och dessutom tillverkas greppen i vakuum vilket gör att de är helt fria från luft vilket i sin tur gör att de får en ökad vridstyvhet. Ett japanskt test har visat att Iomics grepp vrider sig 30 procent mindre vid en dålig bollträff jämfört med andra grepp vilket ska resultera i inte lika sneda slag. Dessutom är Iomic UV-tåliga och torkar inte ut av solens strålar. I regn suger inte greppet åt sig vattnet utan de kan torkas av med bibehållen känsla och bra greppegenskaper även under regniga spelförhållanden.

– Vi har jobbat med detta fantastiska varumärke tidigare och vet vilken kvalitet och innovation det står för och i kombination med den stora efterfrågan vi fått är vi övertygade om att Iomic kommer att få den uppmärksamhet som greppen förtjänar, säger Stefan Leskinen på Ligma Group.