Intersport i samarbete med Nordic Wellness

På gymkedjan Nordic Wellnes kan kunderna omvandla sina svettdroppar till att få rabatt på inköp. Nu blir Intersport en kanal där de kan handla för sina drops.

I början av 2014 inledde Nordic Wellness ett koncept med så kallade Drops. Drops är till för att höja motivationen hos medlemmarna.  Vid varje träningspass blir de belönad för den tid och energi de lägger ner på sin träning genom att samla på sig Drops. Dessa kan sedan användas för att få rabatt på Nordic Wellness sortiment. Nu har de tagit nästa steg och påbörjat ett samarbete med Intersport. 

En uppdaterad version av Nordic Wellness app och websida kommer möjliggöra för medlemmar att använda sina rabatter även hos Intersport.

– Genom samarbetet når vi en attraktiv målgrupp och skapar mervärden både för Nordic Wellness medlemmar och Intersports Club-medlemmar. Tillsammans är vi med och utvecklar framtidens digitala samarbeten, vilket självklart känns kul och spännande, säger Intersports VD Ulf Kinneson.

– Jag är mycket nöjd att vi hittat en så passande samarbetspartner. Att rabatten inte bara gäller träningskläder, utan artiklar för hela familjens aktiva livsstil, känns helt rätt för vår målgrupp, säger Caroline Wejdle på Nordic Wellness. 

Nordic Wellness satsar nu stort på Drops och tror att det är en extra push på vägen mot ett hälsosammare liv. Företaget hoppas på att samla på sig fler samarbetspartners vilket kommer göra rabatten ännu mer attraktiv. Redan till sommaren har Nordic Wellness planer på ett nytt koncept, men i en helt annan riktning.