Fler märken använder Recco

Den svenska lavinreflektorn Recco hamnar i produkter hos allt fler företag och kan mer eller mindre ses som en branschstandard. Nu ska de sprida snövett genom sina nya ambassadörer.

Över 200 olika varumärken integrerar Reccos lavinreflektorer i sina produkter och nu har ytterligare ett gäng anslutit sig till systemet. De nya är Marmot kläder, Head hjälmar, Pret hjälmar, Cébé hjälmar, Arva ryggskydd, Beal klätterselar, Caim hjälmar, Nudown kläder och svenska Isbjörn i sina kläder.

Fler märken använder Recco
Sandra Lahnsteiner

Dessutom har Recco inlett samarbeten med två välkända friåkare för att sprida budskapet om vikten att ha koll på snön när man åker off pist. Snowboardåkaren Xavier de le Rue och skidåkaren Sandra Lahnsteiner är Reccos två nya ambassadörer. Båda rör sig så gott som dagligen i off pistmiljö och har använt Recco mer eller mindre sedan de började åka. Nu ska de sprida information om snö säkerhet till andra friåkare och förklara vikten av att ha utrustning med Reccoreflektorer.

Xavier håller dessutom på att utveckla ett nytt ryggskydd åt Arva och det kommer att ha en inbyggd Reccoreflektor.

Relaterat företag i Sportregistret

  • JO Sport

    Jo-Sport är din totalleverantör inom cykel, alpint, uteliv, sport och fritid. JO har en populär säljkår som servar våra kunder med täta besök året om. Eget lager med hög ambition att serva våra kunder med snabba leveranser. Modern B2B plattform med möjlighet att erbjuda dropshipment direkt till slutkonsument.