Salming samarbetar med RIK

Salming samarbetar med RIK

Det svenska sportföretaget Salming inleder ett samarbete med handbollsklubben Redbergslid. För företaget betyder avtalet att Salming fortsätter sin etablering inom elithandbollen i Sverige.

Publicerad

Samarbetet mellan Salming och en av de mest renommerade handbollsföreningarna i Sverige, Redbergslid sträcker sig över fyra år. Spelarna i föreningen kommer i framtiden att bära Salmings skor, kläder och övrig utrustning. Sportföretaget Salming har sedan tidigare ett tätt samarbete med Hammarby och även olika toppspelare inom handbollen.

För företaget är detta avtal det första man gör med ett svenskt elithandbollslag. Sedan tidigare har Salming Sports samarbetat med den tyska handbollsföreningen Melsungen och från nästa säsong också med klubben Bergischer.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842