Stadiums nye Tysklandschef

Stadium fortsätter sin satsning på Tyskland med en andra butik i Hamburg och fler ska följa. Den som ska se till att satsningen går som den ska är Johan Sandgren som tillträder som ny Tysklandschef senast 1 juni.

Johan kommer närmast från Coop men har jobbat större delen av sitt yrkesliv för Stadium, bland annat som landschef först i Finland och senare i Sverige.

– Jag är mycket förväntansfull inför det nya uppdraget. Stadium är som mitt andra hem. Under de år jag varit borta har företaget tagit flera steg framåt i sin utveckling. Det känns spännande att få vara med på den resa som väntar och få chansen att jobba med etableringen av Stadiumkonceptet på en ny marknad, säger Johan Sandgren.

– Etableringen i Hamburg har gått över förväntan, men vi har samtidigt lärt oss mycket om hur den tyska marknaden fungerar. Vi tror på Stadiumkonceptet som varit så framgångsrikt i Norden, och därför känns det mycket bra att ha rekryterat Johan Sandgren som landschef. Med Johans kunskap om Stadium och de erfarenheter han har av att leda och utveckla stora organisationer får vi en landschef som tydligt kan bidra till Stadiums mission om att inspirera till ett aktivt, hälsosamt och roligt liv, säger Gustaf Öhrn.