Intersport stöttar Malmö

Intersport stöttar Malmö

Sportkedjan Intersport har kommit överens om ett flerårigt samarbete med hockeylaget Malmö Redhawks. Avtalet innebär bland annat att Intersport kommer att ansvara för all souvenirförsäljning för föreningen.

Publicerad

Det allsvenska hockeylaget Malmö Redhawks har storsatsat för att nå SHL (Svenska Hockeyligan)redan till nästa säsong. För Intersport är samarbetet med Redhawks ett led i sportkedjans nationella hockeysatsning.

Samarbetet kommer att synas ute i Intersportbutikerna för att bland annat skapa ett ökat intresse för hockey också i södra Sverige. Intersport kommer inte bara att stå för all souvenirförsäljning för Malmö Redhawks utan också genom olika aktiviter i butikerna tillsammans med föreningens A-lag. Samarbetet innebär också att Intersport kommer att synas på alla matchtröjor och blir officiell sportleverantör till hela Redhawks elit-och ungdomssatsning.

För Malmö Redhawks pågår som bäst kvalserien till SHL.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842