Craft gör tvärtom

Craft har svett, maximal prestation och kompromisslös funktion i sitt DNA. Nu lägger de till mjuka värden som komfort, känsla och stil för att nå en ny målgrupp.

Craft stod för en av Ispos största överraskningar genom att visa upp en färgglad kollektion som de kallar för Active Comfort. Det är en kollektion med melerade tyder, mjuk känsla, mer färg och framförallt ett nytt tilltal. I workbooken används inte Charlotte Kalla och deras andra modeller i vinterlandskap utan det är fotomodeller som har stannat inomhus. Det är oerhört vackert fotograferat och långt ifrån Crafts tidigare image av maxprestation – det här är en stil som ska tilltala den stora massan.

– Folk känner till att Craft handlar om funktion, det har vi hamrat in år efter år, säger Jonas Peterson, ansvarig på Craft. Nu tar vi den kunskapen och levererar den i en vackrare förpackning och mot en målgrupp som lika gärna tränar på gymet som utomhus. Det är underställ och underkläder som du inte skäms för när du tar av dig jackan på after skin och det är träningskläder för gympasset.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.