Robert Karlsson till Abacus

Robert Karlsson till Abacus

Publicerad

En av Sveriges mest meriterade golfare och tidigare europaettan – Robert Karlsson – har inlett ett samarbete med Abacus som innebär att han blir en av märkets ambassadörer och kommer att träna och spela i Abacus kläder.

Robert anger fem själ till varför han valde att spela för Abacus: 1. Den svenska stilen. 2. Abacus samarbete med European Tour. 3. Abacus samarbete med Ryder Cup. 4. Abacus passion för golf. 5. Att Abacus har visat att kläderna fungerar för spel på tourerna.

Robert premiärspelar just nu i kläderna och det går bra. Han ligger efter två dagars spel i Abu Dhabi på tolfte plats och är sex under par.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842